SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - Später Fund

SADRžAJ

Gledamo nove nastavke kriminalističke drame "Scott i Bailey" koja prati privatne i profesionalne živote dviju detektivki.
Rachel Bailey i Janet Scott rade u uglednom Odjelu za teške zločine mančesterske policije. Rachel je energična, impulzivna i smjela, a Janet je diskretna, pouzdana, diplomatski razmišlja i ima ironičan smisao za humor - savršen kontrast Rachel.
U svakoj epizodi Rachel i Janet vode istrage o teškim zločinima koje su izazovne i emocionalno zahtjevne i muče se sa svojim kompliciranim privatnim životima. U ovoj sezoni obje su došle na red za promaknuće. Ali otvorilo se samo jedno naredničko mjesto i prijateljice se moraju međusobno nadmetati.
Neslana šala otkrije tijelo žene koje je nestala prije 25 godina. Kopajući po arhivi i ponovno ispitujući svjedoke, Rachel i Janet otvaraju stare rane i otkrivaju tajne.
Žena je nađena mrtva u hotelskoj sobi. Kad svjedokinja prijavi neugodan seksualni susret, čini se da bi odgovore mogao skrivati internetski servis za upoznavanje.
Dijete u nesvijesti dospjelo je u bolnicu s ozljedama koje nisu u skladu s objašnjenjem roditelja. A kad se priči doda dadilja i njezin dečko narkoman, nije jasno tko se brinuo za dobrobit djeteta.
Tijelo muškarca pronađeno je prikliješteno između stijena na pustopoljini. Policajci mole građane za pomoć, a kad ih istraga odvede na obližnju farmu, otkriju nešto tako izopačeno i šokantno što nisu mogli ni zamisliti.
U Rachelin život vratila se njezina mama Sharon. Kad Sharonin novi dečko završi u pritvoru i Rachel dobije priliku vidjeti njegov dosje i nasilnu prošlost, mora odlučiti hoće li reći majci.
Janet mora rješavati osobne probleme kad njezina kći Elise odluči živjeti sa svojim ocem i njegovom novom partnericom Eleanor. Janet zaključuje da je vrijeme da počne izlaziti s muškarcima, ali teškom se mukom suzdržava da ne ispituje svakog muškarca kao sumnjivca.
Rachel započinje novu vezu, ali kako je njezin novi ljubavnik viši policijski službenik, odlučuje vezu tajiti.
Janet nehotice svojoj šefici Gill izazove problem kad izrazi zabrinutost zbog njezine sklonosti alkoholu. Hoće li Gill uspjeti sačuvati svoju fenomenalnu reputaciju do mirovine?
Za ulogu Gill Murray Amelia Bullmore je 2013. osvojila Crime Thriller Awards. Među ostalim nominacijama, serija je 2012. i 2013. bila nominirana za BAFTA-u u kategoriji najbolje dramske serije.
Prema ideji Suranne Jones i Sally Lindsay
Izvršni producenti: Nicola Shindler, Tom Sherry
Proizvodnja: Red Production Company za ITV

Fotografije

Scott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i Bailey

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Veličanstveni hotel (2011)

    image
    Godina 1905. Hulio Olmedo, mladi čovjek skromnog porijekla stiže u idiličani Grand hotel da posjeti svoju sestru koja je tu zaposlena kao menadžer. Hulio otkriva...
  • Detektiv Murdoch (2008)

    image
    Serija s radnjom smještenom u Toronto 1895. godine istražuje intrigantni svijet Williama Murdocha (Yannick Bisson, Sue Thomas F.B. Eye), naočitog mladog detektiva...
  • Velečasni Brown (2013)

    image
    Radnja ove adaptacije romana G. K. Chesterstona smještena je u 1950-e, u srce prekrasnog engleskog ladanjskog kraja. Mark Williams glumi oca Browna, katoličkog...
  • Dijagnoza ubojstvo (1993)

    image
    Dr. Mark Sloan (Dick Van Dyke) doktor je na odjelu interne medicine središnje bolnice u Los Angelesu, a također i specijalist u rješavanju ubojstava. U istragama...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.