SEZONA: 4

EPIZODA: 7 - TIME AND PUNISHMENT

SADRžAJ

Dok Aidan i Carrie vode ljubav, Faca ostavi poruku na telefonskoj sekretarici. Aidan joj kaže da mu ne smeta, ali poslije Carrie kaže curama da je, kada se probudila, on spavao na drugoj strani kreveta. To je potakne da napiše članak o nastojanju da se partneru oproste pogreške iz prošlosti, a tako je teško zaboraviti.
Charlotte kaže curama kako razmišlja o tome da da otkaz na poslu i više ne radi. Cure žele da bude sigurna želi li dati otkaz, a Charlotte im kaže da je spremna započeti novi život. Miranda misli da Charlotte daje otkaz kako bi postala kućanica.
Carrie shvati da je Aidan i dalje izbjegava u krevetu i da je počinje odbijati od sebe. Kad pokuša spomenuti Facin poziv, on joj kaže da je pod stresom zbog posla. Miranda nazove, kaže kako ima problem s vratom i kako mora doći k njoj. Budući da mora obaviti druge poslove, Aidan se ponudi da umjesto Carrie provjeri kako je Miranda.
Carrie iznenadi Aidana u baru kako bi mu se zahvalila što je pomogao Mirandi. Ugleda Aidana, ali ne i njegove prijatelje. Kaže joj da su svi otkazali u zadnji čas, no ona primijeti da koketira sa šankericom Shanom.

Fotografije

Seks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i grad

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.