SEZONA: 4

EPIZODA: 5 - GHOST TOWN

SADRžAJ

Miranda naleti na Stevea i njegovu sadašnju djevojku Jessicu. On je pozove na otvorenje svog novog bara. Miranda nazove Carrie i požali joj se da ne želi ići na otvorenje jer smatra da joj Steve nije uopće zahvalio što mu je dala ideju za bar.
Miranda kaže curama da vjeruje kako na katu živi duh. To potakne Carrie da napiše članak o neraščišćavanju s prošlom vezom.
Samantha odvuče nimalo oduševljenu Mariju u večernji provod. Dok su vani, čini se da Samanthi godi pozornost muškaraca, što kod Marije izaziva ljubomoru.
Dok Charlotte i Trey kupuju novi krevet, pojavi se njegova majka Bunny i neprekidno ih gnjavi da kupe onaj koji se njoj sviđa. Trey se naizgled složi s majkom. Charlotte zaključi da je Bunny uredila cijelu kuću bez Treyova odobrenja.
Carrie svrati do Steveova i Aidanova bara prije otvorenja kako bi uručila dar. Dok je ondje, Steve joj kaže kako je Aidan nije pozvao. Carrie izjuri iz bara prije nego što Aidan dođe i vidi je.

Fotografije

Seks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i grad

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kućanice (2004)

    image
    Jednoga lijepog sunčanog dana u samom srcu Amerike, u najljupkijem od svih ljupkih predgrađa, kućanica Mary Alice Young (Brenda Strong) se… ubila! Sada, Mary...
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
  • Bolji život (1987)

    image
    U 'Boljem životu', koji je i danas iluzija svih stanovnika Zemljine kugle, obitelj pravnika Dragiše Popadića, pridošlice u glavni grad, bori se s uobičajenim...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
    „Nora Kaminski – ohne Doktortitel.“ So stellt sich Tanja Wedhorn als Ärztin in „Praxis mit Meerblick“ den Bewohnern von Rügen vor. Nicht ganz freiwillig landet...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.