Ocjena korisnika: 2/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 58

SADRžAJ

Pedro moli obitelj da dâ podršku Gaelu, da ga ne kritiziraju. Osvaldo odgovori da ne žele biti njegova dadilja, a Eloisa predlaže da ga odvedu u bolnicu. Sonia kaže majci da je ne želi uza se, kaže joj neka ode u hotel i da će joj pomoći ondje. Gianna kaže Gaelu da se jako zabrinula kad su ga našli bez svijesti. Pita ga je li to učinio jer su se razišli. Gael odgovori da je to bio jedan od razloga. Gianna mu kaže da je bila jako ljuta kad ga je vidjela kako se ljubi s Roxanom. Gael odgovori da je Roxana poljubila njega te da bi ona trebala znati kakva je Roxana. Također kaže da ne želi da ona bude s njim iz sažaljenja. Ne želi je uključiti u svoje probleme i predlaže da budu prijatelji dok se on ne oporavi. Fiorella kaže Benitu da je boli što Pedro misli da se poigrava s njim i Vittorijom. Uzruja se kad ugleda Pedra s Aitanom. Pedro joj kaže da mu nema pravo predbacivati, te da bi ga trebala pustiti da bude sretan s Aitanom. Fiorella mu kaže da živi svoj život s osobom s kojom želi. Pedro i Fidel pjevaju Fiorelli, a Aitana ih gleda.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.