Ocjena korisnika: 4/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 56

SADRžAJ

Vittorio optuži Fiorellu da koketira s Aníbalom kao što je to činila s Benitom i Pedrom. Julieta i Sergio mu objasne da je Fiorella pristala postaviti zamku Aníbalu. Sonia se šokira kad ugleda majku koja je gotovo bez krova nad glavom. Ona joj kaže da je izgubila sve i treba pomoć. Sonia je vodi u hotel, kupuje joj odjeću i daje joj novac uz upozorenje da je ne želi u svojoj blizini. Pedro vidi Federicu kako pretražuje njegove stvari i kaže joj da ne ulazi bez njegova odobrenja. Pedro se naljuti na Fiorellu jer je poljubila Benita, a ona mu kaže da je Benito bio zbunjen jer je bio pod lijekovima. Gael se ispričava Gianni zbog svoga ponašanja. Pedro moli Fiorellu da mu pruži još jednu priliku jer je čuo da se neće udati za Vittorija.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.