SEZONA: 1

EPIZODA: 49

SADRžAJ

Pedro kaže Fiorelli kako smatra da ga nikad nije voljela. Fiorella mu kaže da je jedina stvar koju je učinila ta da ga je voljela. Benito kaže Pedru da, iako mu je gazda i može ga otpustiti, neće dopustiti da povrijedi Fiorellu. Pedro mu kaže da ga je Fiorella razočarala. Eloisa poziva Aitanine roditelje na imanje i tijekom večere čitavo vrijeme govori o Aitaninim vrlinama i o jedinstvu njihovih obitelji. Pedro kaže Fiorelli da je bio nemiran i da želi razjasniti neke stvari. Fiorella odgovori da je sve jasno. Pedro je pita kamo ide, a ona odgovori da ju je Eloisa zamolila da kupi cvijeće. Pedro izbezumljen moli Fidela da mu da ključeve terenca. Pedro odlazi za automobilom u kojem su Fiorella i Benito. Dante kaže Federicu da je Pedro uzeo terenac u kojemu su trebali biti Eloisa i Fidel i siguran je da će Pedro stradati i poginuti. Federica misli da mu se možda ništa neće dogoditi. Fabio kupuje tablete od kojih bi Sonia pobacila i ispričava joj se zbog toga što ju je maltretirao. Stavlja joj tabletu u čaj. Pedro gubi kontrolu nad automobilom i udari u Benita. Osvaldo se uzruja vidjevši Soniju i Fabia kako razgovaraju i piju čaj u kojem je tableta. Pedro ide pomoći Benitu, a Fiorella ga optužuje da ih je želio ubiti.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.