Ocjena korisnika: 4.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 2

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Susjedi Anne i Fliss iz Oxforda odlučili su srušiti sve granice. Žele spojiti vrtove svojih kuća u jedinstven, divan prostor pun biljaka koje su im drage. Najvažnije pitanje za Montyja je mogu li dvije entuzijastične vrtlarice s različitim idejama surađivati u ime zajedničkog cilja. Sally iz Pewseyja želi površinu prekrivenu asfaltom i građevinskim materijalom pretvoriti u udobno, mirisno, divlje utočište za svoje kćeri Georginu i Caitlin, i želi da bude gotovo do ljeta. Sve tri imaju mnoštvo različitih ideja, a Monty je svjestan da je to puno posla za tako kratko razdoblje. Srećom, Sally ima cijelu vojsku prijatelja spremnih pomoći.
Odabrala: Mira Vočinkić

Voditelj: Monty Don

Fotografije

Veliki snovi, a malo prostoraVeliki snovi, a malo prostoraVeliki snovi, a malo prostoraVeliki snovi, a malo prostoraVeliki snovi, a malo prostoraVeliki snovi, a malo prostoraVeliki snovi, a malo prostora

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.