SEZONA: 1

EPIZODA: 40

SADRžAJ

Fiorella kaže Vittoriju da ne može živjeti s njim dok ne budu u braku i da ne može napustiti posao. Aitana traži Pedra priliku da mu pokaže da ga voli, a Pedro joj odgovara da trenutačno ima previše obveza. Aitana kaže da će mu pomoći, ali on hladno odvrati da nije trenutak za razgovor o tome. Sonia je zabrinuta zbog trudnoće i ne zna je li djetetov otac Favio ili Osvaldo. Pokušava zavesti Osvalda, ali on je odbije. Roxana podere Giannine dokumente za fakultet. Aitana kaže Eloisi da će organizirati večeru s roditeljima kako bi Pedro shvatio da bi imao koristi kada bi se te dvije obitelji spojile. Eloisa odgovara da je već trebala shvatiti da Pedra ne zanima zgrtanje bogatstva, te da ga mora pridobiti drukčijim stavom. Fidel kaže Pedru da je žalostan zbog Fiorelle i da mu je djed rekao da mora sve riskirati zbog žene koju voli ili odustati. Julieta kaže Aníbalu da želi rastavu. Aníbal joj kaže da ona nije žrtva, nego da je kriva jer mu nije rodila sina. Pedro kaže Fiorelli da se moraju boriti za svoju ljubav.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.