poster

Pustolovine Vilka i Tile

The Adventures of Abney & Teal (2011)

animirani, obiteljski | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Joel Stewart

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Pustolovine Vilka i Tile britansko-kanadska je animirana serija za djecu predškolskog uzrasta, ali i cijelu obitelj. Autor serije, redatelj i jedan od scenarista nagrađivani je pisac i ilustrator knjiga za djecu Joel Stewart. Producentica serije je Anne Wood, osnivačica Ragdoll Productions, iz koje su potekle poznate i uspješne serije za djecu kao što su Teletubbiji i U vrtu pod zvijezdama, također prikazane na HTV-u.
Glavni likovi serije su Vilko i Tila, krpene lutke koje žive u parku jednog zamišljenoga grada, u čijem se središtu nalazi jezero s puno otočića. Vilko živi u kućici u podnožju jednog drveta na čijoj grani spava Tila, koja ima samo jedan pokrivač i kišobran. Vilko i Tila doživljavaju razne pustolovine zajedno sa svojim prijateljima koji su zapravo čudna bića: jedan sliči na bijelu repu, drugi čupavom moržu, tu je i skupina od sedam malenih drvenih bića, sličnih sjemenkama, koja skakuću i stalno prave buku, te psić koji svira.
Serija je sinkronizirana na hrvatski, a likovima su glasove posudili: Ranko Zidarić, Dora Fišter Toš i Katarina Kirin Perica. Redateljica sinkronizacije je Saša Broz.
Scenaristi: Joel Stewart, Steve Roberts, Matilda Tristram
Urednik: Krešimir Zubčić

Fotografije

Pustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i TilePustolovine Vilka i Tile

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Happy Garden

    image
    In Happy Garden fruits, vegetables and plants grow. Seedlings appear from seeds, then flowers, leaves and crops dance to entertain you. Before the little...
  • Africa

    image
    Introducing native African animals in their natural environment – with the games they play.
  • Miyu and Litto

    image
    Using a color wheel, our two heroes, Miyu and Litto always find the right way.
  • Doll Team

    image
    Bell, the flower-doll teams up with Lilo, the teddy bear and Fido, the kangaroo to help the inhabitants of the undergrowth.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.