SEZONA: 1

EPIZODA: 32

SADRžAJ

Eloisa kaže Pedru da je doznala da je izašao s Fiorellom i zanima je što se to događa među njima. Pedro odvrati da je Fiorella zaručena. Sergio kaže mami da su Pedro i Aitana prekinuli zbog nekog razloga i da se nije trebala miješati. Vittorio kaže Reynaldu da mu je žao Diane jer on zapravo voli Fiorellu i njome se želi oženiti. Reynaldo kaže da je ne može voljeti kad se jedva poznaju. Kaže mu da je Fiorella san svakoga muškarca, ali da je njemu primjerenija Diana jer mu je godinama bliža i jer ga voli. Pedro kaže Fiorelli da je Vittorio ne voli, a ni ona njega i moli je da se ne uda za Vittorija. Eloisa kaže svima da se Fiorella udaje. Julieta komentira da je Fiorella licemjerka. Sergio odvrati da je Fiorella zaljubljena u muškarca kojega ne može imati, te da je dobra djevojka. Federica pita Eloisu bi li prihvatila Fiorellu u svoju obitelj. Eloisa kaže da nije primjerena za njezinu obitelj, ali da Aitana jest. Pedro kaže Fiorelli da se vole i da ne bi trebali mariti za tuđa mišljenja.

Uloge: Livia Brito (Fiorella Bianchi), José Ron (Pedro Angeles), Eleazar Gómez (Benito Segura), Enrique Rocha (Vottorio Dragone), Nailea Norvind (Federica Angeles), Fernando Allende (Sergio Angeles), Mike Bieggio (Osvaldo Angeles).
Originalna priča: Delia González Márquez
Urednica: Ranka Horvat

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.