SEZONA: 4

EPIZODA: 2 - THE REAL ME

SADRžAJ

Dok je u gay klubu sa Stanfordom, modna dizajnerica Lynn preklinje Carrie da nosi njezine modele na reviji. Nakon toga na ručku s curama Samantha im kaže da će se slikati gola jer je zbog nove dijete u sjajnoj formi.
U teretani Miranda trči na traci, nakon čega joj priđe Dave i kaže joj da je seksi. Miranda poslije kaže Carrie da ne može vjerovati da je muškarcu izgledala seksi. To potakne Carrie da napiše kolumnu o tome kako svoje prijateljice doživljavamo posve objektivno. No vidimo li ikad sebe jasno?
Samantha se na snimanju bez imalo problema skine pred kamerom. Carrie zamoli Charlotte da joj pomogne naći osobu s kojom bi Stanford izašao. Charlotte nazove Anthonyja, stilista koji joj je pronašao vjenčanicu, da ga spoji sa Stanfordom.
Na modnoj reviji Carrie dozna da je u publici Frank Rich, kolega pisac, a dizajnerica sada želi da Carrie nosi gaćice, a ne haljinu.

Fotografije

Seks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i grad

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.