SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - THE AGONY AND THE 'EX'-TACY

SADRžAJ

Djevojke se odjenu seksi i nađu prije odlaska na zabavu povodom zaruka starog prijatelja Dannyja. Na putu razgovaraju o tome kako su sve one u izvjesnom trenutku spavale s Dannyjem.
Žena koja vidi Charlottin vjenčani prsten priđe joj i upita je za njezina muža. Nakon smušenog odgovora Charlotte se zaputi ravno u Treyovu kuću.
Približava se Carrien 35. rođendan i ona primi pristupnicu od agencije za pronalaženje partnera, no ne želi je ispuniti. Cure je ispune u njezino ime, no to je potakne da napiše kolumnu o srodnim dušama. Postoje li doista ili su samo izmišljene da bi nas mučile?
Samantha ode u crkvu kako bi upoznala zgodnog svećenika.
Na Carrienoj rođendanskoj zabavi nitko se ne pojavi, pa ona ode kući i sazna da su svi ili zapeli u prometu ili na poslu. Charlotte svrati k njoj i pokuša je nagovoriti da odu do kafića gdje će se naći s Mirandom i Samanthom.
Miranda zatvori vrata svoga stana te je rastuži činjenica da ju je dočekala mačka, a ne muškarac. Carrie se vrati kući i vidi Facinu limuzinu parkiranu ispred stana.

Fotografije

Seks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i grad

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.