SEZONA: 2

EPIZODA: 106

SADRžAJ

Kada posvjedoči Svetinom prisnom razgovoru s Jagodom, u Barbari se budi crv sumnje u Svetin preljub. Kako bi tome stala na kraj, sa Srećkom prati Svetu na gažu te ga, pred Jagodinim mužem, napadne da ljubuje s Jagodom. Sveto, ni kriv ni dužan, dobije po nosu.
Nakon što su rasprodali svu tjesteninu, Josip i Diana odluče proširiti ponudu svoje robne marke: spremaju se za proizvodnju domaće šalše.
Damir i Katarina iznenade se kad otkriju da su dijamanti cijelo vrijeme bili zakopani njima pred nosom: pored Hundove kućice.
Dario prizna Stipi da je sve činio kako bi zaštitio obitelj. Taman kad pomisli da stvari idu na bolje, Miranda sve upropasti: onesvijesti Stipu i pobjegne s dijamantima. Dario odlazi za njom kako bi je spriječio i tako završi s njom u bijegu iz sela. No, Mate i Rakić ipak ih uspiju uhvatiti. Svoju zadnju noć u Oštrovcu Žeravice će provesti u hotelu. Tina želi spasiti oca pa zamoli Vjeku i Mrkog za pomoć.

Fotografije

Kud puklo da pukloKud puklo da pukloKud puklo da puklo 01Kud puklo da puklo 02Kud puklo da puklo 03Kud puklo da puklo 04Kud puklo da puklo 05Kud puklo da puklo 06Kud puklo da puklo 07Kud puklo da puklo 08Kud puklo da puklo 09Kud puklo da puklo 10Kud puklo da pukloKud puklo da puklo 11Kud puklo da puklo 12Kud puklo da puklo 13 - druga sezonaKud puklo da puklo 14 - druga sezonaKud puklo da puklo 15 - druga sezonaKud puklo da puklo 16 - druga sezonaKud puklo da puklo 17 - druga sezona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.