Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 21

SADRžAJ

Pedro kaže Fiorelli da žali zbog dana kada ju je upoznao. Fiorella moli Benita da slijedi Pedrov auto i da je ništa ne pita. Tijekom obilježavanja Máximove godišnjice, svaki član obitelji posvećuje mu nekoliko riječi. Kada Roxana dođe na red, ona kaže da joj je Máximo bio poput oca koji se uvijek brinuo da ona ima svega. Joaquina se uznemiri i ispadne joj poslužavnik iz ruku. Pogleda Roxanu i prisjeti se Máxima. Fiorella ugleda Pedra i pita Fidela što on radi ondje. On kaže da igra s djedom. Kaže da je uvijek za tim stolom igrao šah s g. Máximom. Pedro ljutito kaže Fiorelli da sve važne žene u njegovom životu odlaze. Najprije mama, pa Aitana, pa Tania i na kraju ona. Kaže da mu je Aitana bila zaručnica. Pita Fiorellu zašto ga je ostavila, a ona odvrati da ga nije ostavila, nego joj je teško jer je on gazda, a ona sluškinja. Kaže da joj treba vremena. Pedro joj kaže da se poigrava njegovim osjećajima i ljutito je zamoli da ga pusti na miru.

Uloge: Livia Brito (Fiorella Bianchi), José Ron (Pedro Angeles), Eleazar Gómez (Benito Segura), Enrique Rocha (Vottorio Dragone), Nailea Norvind (Federica Angeles), Fernando Allende (Sergio Angeles), Mike Bieggio (Osvaldo Angeles).
Originalna priča: Delia González Márquez
Urednica: Ranka Horvat

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.