poster

Talijanska mlada

MUCHACHA ITALIANA VIENE A CASARSE (2014)

drama, romantika | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Nova meksička telenovela romantična je priča o nepredvidljivoj ljubavi koja želi trajati vječno... Talijanka Fiorella Bianchi veliki je sanjar. Sanja o predivnom vjenčanju, iako još nije upoznala muškarca koji bi je ozbiljno shvatio. Svejedno, ona sebe zamišlja sa šarmantnim muškarcem poput mladića kojega je jedanput srela na putu kući. No, stvarni život nešto je sasvim drugo. Fiorella se mora brinuti o svojoj obitelji i danonoćno radi kao spremačica. Još kao dijete ostala je bez majke, pa svojoj sestri Gianni, koja je srčana bolesnica, mora biti majka, a mora se brinuti i o ocu Mariju, plućnome bolesniku. Žive u skromnoj i neudobnoj sobi i Fiorellu jako muči što obitelji ne može priuštiti bolji život.
Jednoga dana Fiorella dobije otkaz. Dolazi kući i zatiče umirućeg oca. Nešto prije svoje smrti Mario je zamolio Vittorija Dragonea, koji živi u Meksiku, da pomogne njegovim kćerima nakon što on umre. Vrlo brzo Vittorio šalje pomoć sestrama Bianchi, ali ubrzo ima i nevjerojatnu ponudu za Fiorellu: da se uda za njega. U strahu da će ga odbiti, šezdesetogodišnji Vittorio šalje joj svoje slike iz mladih dana. Nakon dugog razmišljanja, Fiorella odluči s Giannom otputovati u Meksiko, u nadi da će se udati i da će im se životi promijeniti. Njih dvije stižu u Meksiko, ali dogodi se niz peripetija. Gianni se stanje pogoršalo, pa njih dvije gube kontakt s Vittorijem. No upoznaju Adelu i Reynalda koji ih prihvate k sebi. Fiorella se zaposli kod Tanije kao spremačica. Ponovno susreće mladića kojega je srela u Italiji, onoga o kojemu sanja da će se za njega udati. A to je Pedro Angeles, Tanijin dečko. Nakon svađe s Pedrom, Tania doživi prometnu nesreću i pogiba.
Pedro nekako želi kupiti Fiorellinu šutnju. Ne želi da se pročuje da je bio u vezi s Tanijom. Pedro Fiorelli nudi novac, ali ona odbije. Ona želi raditi na ranču Pedrove obitelji, ali on to ne želi. Fiorella nije djevojka koja brzo odustaje. Uz pomoć Pedrova vozača osvane na ranču Pedrovih roditelja. Pedro osjeća prijetnju i njezin dolazak smatra objavom rata. Prisiljen je prihvatiti Fiorellu i Giannu na ranču, ali upozorava ih da im ondje neće biti kao u raju. Fiorella ni ne sluti da bi ovo bajkovito mjesto moglo postati pravi pakao zbog žestoke borbe za nasljedstvo među članovima Pedrove obitelji. Fiorella ne sluti ni da će otkriti tajnu o svojim korijenima, a to će je tako uzdrmati i pogoditi. Pedro se polako počinje zaljubljivati u Fiorellu, premda to uopće nije očekivao. Čak se i opirao tome. Fiorella ga je zavela jer uz nju Pedro na život gleda drukčijim očima. Njihova ljubav cvjeta, ali iznenada se pojavljuje Vittorio i zahtijeva da ona održi svoje obećanje i uda se za njega. Pedrovoj i Fiorellinoj ljubavi nije zapreka samo obitelj Ángeles sa svojim intrigama i pohlepom, nego i Vittoriova opsjednutost Fiorellom. No, Pedro i Fiorella odlučni su u borbi za svoju ljubav...

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.