EPIZODA: 8

SADRŽAJ

U Republici Hrvatskoj u 2014. godini sklopljen je 19.501 brak. Prema nekim procjenama prosječan broj gostiju na vjenčanju je 85, a prosječna cijena po osobi je 75 kuna. Računica je jasna: na vjenčanja se u Republici Hrvatskoj godišnje potroši oko 124 milijuna kuna.
Organizirati vjenčanje nije jednostavan zadatak: izbor lokacije, hrane, glazbe, ukrasa, cvijeća, prstenja, odijela i vjenčanice, fotografiranje i snimanje videa, sređivanje "papirologije", raspored sjedenja, protokol... Sve su to stvari koje netko treba dogovoriti i odraditi. I, što je najvažnije, sve zahtijeva vrijeme i sve se odvija pod pritiskom, a često i pod stresom jer, naravno, svim je mladencima njihovo vjenčanje najvažniji dan u životu.
Uslijed modernog, brzog načina života, parovi sve češće traže usluge profesionalnih organizatora vjenčanja. Zbog dugog procesa organizacije, pa do samog vjenčanja, kao i zbog vrlo osobnog iskustva koje dijele, između organizatora i mladenaca često se gubi stroga granica koja dijeli profesionalno i privatno.
Sve to zanimanje organizatora vjenčanja čini posebnim, a u utrci s vremenom pratili smo iskusnu organizatoricu vjenčanja Mariju Kelčec Pester.

SCENARISTI: Nebojša Taraba i Miodrag Sila
REDATELJ: Damir Janeček
SNIMATELJI: Maja Midžor, Robert Krivec, Bruno Ranković
MONTAŽA: Sandra Bastašić
Drugi plan za HRT 2015.

Fotografije

Najduži dan: UltraNajduži dan: UltraNajduži dan: UltraNajduži dan: UltraNajduži dan: Ultra

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Muškarci sa sjekirama (2008)

  danas
  image
  Duboko u šumama pacifičkog sjeverozapada Amerike, čvrsti i opori ljudi žive od jednog od najopasnijih poslova u povijesti ... obaranju drveća i transportu...
 • Tajne i zavjere (2014)

  danas
  image
  Serijal Tajne i zavere istražuje nepoznate, skrivene priče koje stoje iza najpoznatijih mesta na svetu, iza najpoznatijih otkrića i najuticajnijih ljudi. To su...
 • Life Below Zero (2013)

  danas
  image
  The everyday struggles of living in the secluded state of Alaska where one wrong decision could cost you your life.
 • Isusov kod (2015)

  danas
  image
  The world's foremost scholars, historians and scientists examine six ancient relics thought to be connected to Jesus of Nazareth.
TOP LISTE

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.