SEZONA: 4

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Murdoch slučajno vidi nevjerojatno detaljnu maketu ulice i shvaća da je autorica, autistična djevojka, nehotice prikazala mjesto ubojstva.
Tijekom posjeta ljetnom sajmu oštrovidni Murdoch otkrije nešto nevjerojatno. Proučavajući detaljnu maketu ulice u Torontu shvaća da je umjetnica možda prikazala ubojstvo. Ali posjet autorici makete samo komplicira stvar, Lydia Howland je tzv. "pametni idiot", ima ono što danas nazivamo autizmom. Njezino je ponašanje nepredvidivo i ne komunicira verbalno, ali posjeduje nevjerojatnu sposobnost da izradi detaljnu maketu ulice u kojoj živi s brižnim i zaštitničkim bratom. Iako naizgled nema žrtve, ubojice ni motiva Murdoch ispita Lydijine susjede i sazna za sitne sukobe i napetosti u ulici. Zatim krene skupljati neverbalne informacije koje uspije dobiti od Julije. Na kraju uspije odrediti vrijeme, naći žrtvu, raskrinkati ubojicu i otkriti nevjerojatni motiv.

Fotografije

ITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalMurdochove misterije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.