SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - Vienna

SADRžAJ

I u drugoj sezoni serije Richard Ayoade nam pokazuje u čemu griješimo kad planiramo svoje odmore i kako izvući maksimum iz samo 48 sati u stranom gradu. U prvoj emisiji druge sezone Richardu se pridružuje holivudski glumac i zvijezda serije IT-ovci Chris O'Dowd. Zajedno odlaze provesti 48 sati u raskoši carskoga Beča. U dva ispunjena dana dvaput će obići grad, kušat će najbolje kobasice, kolače, vina i žestoka pića, posjetiti zabavni park, kavane, kanalizaciju i dom jednog od najpoznatijih Bečana. Pritom će Richard doživjeti alergijsku reakciju, a Chris će razbiti nešto neprocjenjivo.
Kako bi vidjeli što više znamenitosti u što kraćem vremenu, Richard i Chris odlučuju se za obilazak grada u jurilicama. Sami se voze gradom u minijaturnim automobilima uređenima u stilu jurilica iz 1950-ih.
Malo smirenijim tempom odlaze na izvorište psihoanalize. Freudov muzej smješten je u stanu u kojem je taj velikan živio i radio prije Drugoga svjetskog rata te privlači više od 80.000 posjetitelja na godinu.
Drugi ih obilazak vodi stopama Orsona Wellesa dok posjećuju lokacije gdje je sniman slavan britanski film Treći čovjek.
U potrazi za suvenirima odlaze u Muzej snježnih kugli. Pokazuje im ga Erwin Perzy III., unuk izumitelja snježne kugle, koji nepromišljeno dopušta Richardu i Chrisu da dotiču izloške.
Naposljetku naši putnici odlaze na Dunav po kojem plove na električnom plutajućem otoku te razgovaraju o uspješnosti ovog iznimno praktičnog kratkog odmora.

Fotografije

Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.