SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - POHOD NA MJESEC

SADRŽAJ

Animirana serija Zvrko ide u Čudosvijet prati malo znatiželjno čudovište u njegovoj potrazi za odgovorima na sve što želite znati!
Imate li pitanje? Trebate odgovor? Treba i Zvrko, a on za odgovorom kreće u Čudosvijet! Provedite neko vrijeme u društvu malog, znatiželjnog, čupavog plavog čudovišta dok postavlja pitanja, istražuje i u igri razdragano traga za odgovorima kroz cijeli Čudosvijet!
Ova humoristična, pustolovna, znanstveno-obrazovna serija prati radoznalo, pothvata željno, nestašno čudovište dok pronalazi odgovora na sve što bi djeca od 3 do 5 godina htjela znati. Zašto stvari padaju dolje a ne gore? Odakle dolazi jeka? U nevjerojatnim pustolovinama i traganjima za odgovorima Zvrka prate dva najbolja prijatelja, Zorica i Srećko. Pomaže im trojac znanstvenika-čudaka - Zoki, Zita i Zrin. Svi zajedno odletjet će na Mjesec, smanjiti se na veličinu atoma i lebdjeti na leđima divovskog leptira! Cilj je serije na zoran način, kroz priču, šalu i pustolovinu približiti znanstveni pogled na svakodnevni život. Zvrko postavlja pitanja iz područja prirode, svijeta životinja, tehnologije, svemira i ljudskog tijela.
Zvrko živi u pravom domu iz stvarnoga svijeta - svaka kuća ima neko zvrkasto čudovište, ono koje jede čarape i pravi nered. Upravo ovdje Zvrko pronalazi velika pitanja za svaku epizodu. Kad naiđe na kakvo pitanje - npr. Kako ribe ostaju pod vodom tako dugo? - vrijeme je da u potrazi za odgovorom otputuje u Čudosvijet. Ovaj svijet je Zvrkova inačica Narnije, mjesto na kojem postoje svi odgovori. Po dolasku, pridružuju mu se najbolji prijatelji blizanci - Zorica, nepromišljena, ali odlučna djevojčica, uvijek spremna na istraživanje - i Srećko, njezin maštoviti brat. Zorica i Srećko nadahnjuju Zvrkovu žeđ za znanjem kao i njegovo živahno, čudovišno ponašanje. Putem nailaze i na sjajni trio znanstvenika - Zokija, Zitu i Zrina. Zoki je veliko četvrtasto računalo koje uvijek razmišlja i spremno objašnjava neku teoriju. Zita je trokutasta inženjerska stručnjakinja koji voli popravljati rakete i izrađivati stvari u svojoj radionici. Zrin lebdi poput kolibrića, ispušta pištave zvukove i mijenja oblik po volji. Svi zajedno doživljavaju svakojake nezgode i često se nađu u škripcu, no zatim vrhunski domišljato pronađu odgovore na svoja važna pitanja.
A-joj! Čudovišnom Zvrku slučajno je iz ruke ispao njegov posebno debeli sendvič za užinu. Ali zašto je pao dolje, a ne gore? Zvrko odlazi u Čudosvijet, a zatim raketom leti na Mjesec gdje će to doznati.

Fotografije

Zvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u ČudosvijetZvrko ide u Čudosvijet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Kuća obitelji Glasnić (2016)

  danas
  image
  Luka Glasnić je 11-godišnjak koji živi s deset sestara! Lukina šansa da preživi u kući Glasnićevih? Uvijek imaj plan. Uz pomoć najboljeg prijatelja Karla, Luka se...
 • Čudesan Gumball svijet (2011)

  danas
  image
  Dobrodošli u Elmore! Ovo čudesno malo predgrađe nije onakvo kakvim se čini. Svijet Gumballa prati nesretne pustolovine Gubnalla, dvanaestogodišnjeg mačka.
 • Rev&Roll (2019)

  danas
  image
  Join 8-year-old Rev and his best friend, Rumble-a rambunctious, powerful truck with a puppy personality-as they go on adventures in their hometown of Fender Bend....
 • Martin Morning (2003)

  danas
  image
  Martin Morning who wakes up every morning at 7:30a.m and turns into a different type of character - from a robot, to a millionaire, to a wizard, to a superhero.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.