SEZONA: 2

EPIZODA: 66

SADRžAJ

Jack ne želi odustati od lovišta zbog Darija. Kako bi ga potjerao, Jack planira kupiti hotel. Budući da želi što prije napustiti Oštrovac, Miranda ga pokušava odgovoriti od kupnje. Jack kaže da će o hotelu još razmisliti; njemu je bitno samo da su on i Miranda zajedno - i da ostane u Oštrovcu.
Meri odlazi iz sela i pozdravlja se s Damirom. Moli ga da pazi na njenog oca, ali i da nazove Katarinu i pomiri se s njom. Ohrabren Merinim riječima, Damir naziva Katu i govori joj kako je izabran za predsjednika Odbora. Iako je očekivao da će Katu to razveseliti, njih dvoje se opet žestoko posvađaju.
Na sastanku Odbora ponovo svađe i nadmetanja oko ulaganja u selo. Damiru je već na početku prisjela njegova nova pozicija.
Krešo pokušava napokon prekinuti s Tinom, ali nikako mu ne ide. Na kraju to Tomislav učini umjesto njega.

Fotografije

Kud puklo da pukloKud puklo da pukloKud puklo da puklo 01Kud puklo da puklo 02Kud puklo da puklo 03Kud puklo da puklo 04Kud puklo da puklo 05Kud puklo da puklo 06Kud puklo da puklo 07Kud puklo da puklo 08Kud puklo da puklo 09Kud puklo da puklo 10Kud puklo da pukloKud puklo da puklo 11Kud puklo da puklo 12Kud puklo da puklo 13 - druga sezonaKud puklo da puklo 14 - druga sezonaKud puklo da puklo 15 - druga sezonaKud puklo da puklo 16 - druga sezonaKud puklo da puklo 17 - druga sezona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.