SEZONA: 45

EPIZODA: 4

SADRžAJ

U emisiji gostuju rock bogovi iz Blackwooda, Manic Street Preachers, koji su izdali 12. album, Futurology, nadahnut Europom, a slave i 20. obljetnicu njihovog trećeg albuma The Holy Bible, zadnjeg na kojemu je bio gitarist i tekstopisac Richey Edwards.
U studiju je i electro soul pjevačica iz južnog Londona Jessie Ware, koja se vraća nakon veoma uspješnog debi albuma iz 2012., a pjevat će pjesme s albuma Tough Love.
Kantautor iz Devona Ben Howard postigao je golem uspjeh sa svojim debi albumom 2011. godine, a sad će izvesti pjesme s albuma I Forget Where We Were.
Robert Randolph and the Family Band je skupina koja izvodi funk i soul, a predvodi je Robert na pedal steelu. Ponovno su u emisiji nakon deset godina i izvest će nekoliko pjesama s njihova albuma Lickety Split.
Dva izvođača koji debitiraju u Velikoj Britaniji u Joolsovoj emisiji su Benjamin Booker iz New Orleansa, koji je snimio debi album u analognom studiju u Nashvilleu, "sirovu verziju blues/boogie/soula', te Belgijanka Melanie De Biasio, flautistica klasične naobrazbe koju slave kao novi glas jazza.

Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.