poster

Svijet vrtlara

Gardeners' World 3 (1968)

dokumentarni, vrtlarstvo | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 3

EPIZODA: 29

SADRžAJ

Vrtovi ulaze u razdoblje mirovanja i Monty Don vadi i pohranjuje biljke koje ne mogu prezimiti u vrtu. Ovo je doba godine kada planiramo zimski i proljetni izgled vrta i Monty nam predlaže kako zasaditi tegle koje će privlačiti poglede tijekom najhladnijih mjeseci.
Rachel de Thame će posjetiti nizozemski Keukenhof gdje će se uvjeriti u zaluđenost Nizozemaca tulipanima. Joe Swift posjetit će televizijsku voditeljicu Esther Rantzen koja mu pokazuje vrt koji obožava. Carol Klein je u Glebe Cottageu gdje uživa u blještavilu jesenskih gredica i živahnim lukovičastim biljkama iz Južne Afrike.

Prezenteri: Monty Don, Rachel de Thame, Carol Klein, Joe Swift
Proizvodnja: BBC
Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Svijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlara

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.