Ocjena korisnika: 8.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 10

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Snimanje je zaustavljeno jer Izet kasni sa scenarijima, a od umora čak doživljava i amneziju. Međutim, Damir smatra da je trenutna amnezija bila posljedica konzumacije lijekova protiv kolesterola koje Izet pije nakon doručka, a doručkuje pet jaja sa suhim mesom. Izet ne vjeruje da je kolesterol problem, pa radi posebnu narudžbu proizvoda iz Popova polja. U paketu je, osim masnih sireva i suhog mesa, i kutija škije - hercegovačkog duhana. Izet nagovara Faruka da ga proba, a Faruk koji inače nije pušač, kao narkoman se „navuče na duhan.
Do nove kutije je teško doći zbog policijske kontrole, ali Darko je ipak uspijeva dostaviti. Samir i Fufe bave se švercanjem i, kada policijska racija upadne u San Remo, Izet i Faruk u strahu pojedu kutiju duhana.

Fotografije

Lud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalanLud. zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.