Ocjena korisnika: 7.4/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Ana (Katarina Marković) je ambiciozna jer se bavi oglašavanjem. Kako se suprotnosti privlače, udala se za nervoznog taksista Pavla (Marko Živić). On je iz provincije, ali je nakon studija svakako ostao u Beogradu. Za razliku od njega, Ana je nekoliko generacija unazad Beograđanka, što s ponosom ističe njena majka Natalija (Seka Sablić). Kad smo već kod Natalije, ili ti zla punice, ona je cijeli radni vijek provela radeći u MUP-u, na šalteru registracije vozila, takozvanom šalteru smrti. Inače, Natalia mrzi prije svega sebe, a onda sve ostale. Ona je naivna i pokvarena. Vlastita sestra Emilija (Ružica Sokić), koja je cijeli život provela u bračnim putovanjima, a tu je i danas, ostavila je sina Vasu (Nebojša Ljubišić), vječitog studenta i ženskaroša - tinejdžera zarobljenog u tijelu četrdesetogodišnjaka. stara, da je čuvam. Vasu Bog nije ostavio na cjedilu, nego mu je umjesto talenta za zemljopis dao talente za kuhanje i glazbu.

Priča počinje ovako: Ana i Pavle dolaze kući nakon vjenčanja, u radosnom iščekivanju prve bračne noći, kad, za divno čudo, Natalija je još uvijek u stanu. U garsonijeru se još nije uselila, jer nije mogla. Zašto? Jer Vasa još nije izašao iz studija. No, on će izaći sutra, pa će se mladi par imati priliku iskupiti za svoju drugu bračnu noć. Sutra? Da, da, sutra! Kao što nalaže Murphyjev zakon, Vasa je zbog partije pokera privremeno izgubio svoju garsonijeru i umjesto da napusti njihove živote, on ulazi u njihove živote i useljava se kod Natalije, Ane i Pavla. Kameni (Miloš Samolov), vitez beogradskog asfalta, ulazi u garsonjeru i pretvara je u ilegalnu kockarnicu. Kameni flertuje s Lepom Mirom, pop zvijezdom, a njegovi "poslovni partneri" su Iron and Steel.

Fotografije

Kuku Vasa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.