Ocjena korisnika: 9.4/10
(7 glasova)

SEZONA: 10

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Kroz kadrove serije čija se radnja događa 1942. godine prolaze tarzani, svemirci, nindže, Indijanci i ostali. Nikome nije jasno zašto to Faruk radi, pa na njega vrše pritisak, s jedne strane direktor televizije, a s druge strane Izet. Nitko ni ne sluti da iza toga stoji nemoralna ponuda koju su Faruku prezentirali Avdija i Milena. Naime, moraju uništiti televiziju kako bi je Rudolf Turković, tajkun, mogao što jeftinije privatizirati, a Faruk bi dobio milijun. Izet angažira Movu da skupi dokaze o Turkovićevoj korumpiranosti, kako bi ga smjestio u zatvor i odvojio od Milene. Kada Faruk ipak prizna Izetu o čemu se radi, Izet pokušava spriječiti Movu u prezentiranju dokaza tužiteljstvu, ali prekasno. Turković je uhićen i ništa od milijuna. Ali ipak nije sve tako crno. Zahvaljujući nadrealističnim elementima, serija je oborila rekorde gledanosti!

Fotografije

Lud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.