Ocjena korisnika: 9.3/10
(3 glasa)

SEZONA: 10

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Stigli su računi, ali Fazlinovići financijski baš i ne stoje najbolje. Stoga Izet odlučuje rasprodati stare stvari kako bi skupio nešto novca. Među starim stvarima nalazi se i Džebrin babyphone. Provjeravajući njegovu ispravnost, slučajno shvati da babyphone hvata frekvenciju Miloradova telefona. Izet pronalazi priliku da se osveti, te pomno prisluškuje sve razgovore između Milorada i njegove djevojke Željke. Naravno, u tome i uspijeva te završava sa Željkom u krevetu. Da bi impresionirao Nesku, Faruk se hvali da je primio svojeg starog oca kod sebe u stan kako bi se brinuo o njemu. Međutim, istina ubrzo izlazi na vidjelo.

Fotografije

Lud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.