Ocjena korisnika: 8.8/10
(6 glasova)

SEZONA: 10

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Avdija organizira večer retrospektive filmova Borisa Bubička, poznatog filmskog redatelja. Da bi impresionirao Arijanu, privlačnu urednicu kulture, i da bi dokazao da prati moderne trendove, Faruk odlučuje organizirati taj događaj u svojem stanu. Sve je kako treba biti, kanapei i viski, prisutna je sama elita, ali Avdija dolazi s informacijom da Bubičko ipak neće doći jer je u alkoholiziranom stanju. S druge strane, Marija ne može izaći na kraj s pijanim Izetom kojeg su zavezali u kuhinji. Međutim, Bubičko se ipak pojavi u stanu Fazlinovića, ali završi u Izetovu krevetu. Koktel prerasta u pravu katastrofu kada Izeta predstave kao zvijezdu večeri.

Fotografije

Lud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.