SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Grozno biće po imenu Que Horrifico pretvara djecu Crystal Covea u čudovišta. Odrasli stanovnici grada šokirani su i reagiraju na jedini njima moguć način - napuštaju svoju djecu i bježe iz grada! U gradu ostaju jedino Scooby i družina koji moraju riješiti ovu tajnu. Krenuvši na tajni zadatak glumeći obitelj - Fred kao tata, Daphne kao mama, Velma kao baka, Shaggy kao sin, a Scooby kao beba - ekipa unajmi kuću kako bi uhvatila Que Horrifica. No kada im se taj plan obije o glavu i Que Horrifico upotrijebi svoj utjecaj na djecu čudovišta i naredi im da napadnu družinu u maniri horor-filmova, čini se da je sve izgubljeno. Sve ide u tom smjeru, ali u pomoć im priskače lik iz crtića po imenu Brokulina Glava i spašava ih. Dobro ste čuli... Brokulina Glava!

Fotografije

Scooby Doo! Nove tajneScooby Doo! Nove tajneScooby Doo! Nove tajneScooby Doo! Nove tajneScooby Doo! Nove tajneScooby Doo! Nove tajneScooby Doo! Nove tajne

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.