SEZONA: 7

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Dr. Martin Gruber i njegov brat Hans pozvani su u intervenciju GSS-a. Petera Bäumera i njegovu kćer Saru zahvatila je lavina. Peter je preživio nesreću gotovo neozlijeđen, no njegova kći ostala je zatrpana pod snijegom. Srećom, Hans i Martin brzo je pronađu. Njezine se ozljede na prvi pogled doimaju bezazlene, no Sarah se iznenada onesvijesti. Martin ustanovi prodiranje krvi u osrčje. Budući da ne zna koliko još ima vremena, odlučuje se na riskantan zahvat. Čini se da je to jedini način da Sari spasi život, no ona tijekom zahvata umre. Martina toliko muče osjećaj krivnje i noćne more da se više ne smatra sposobnim za obavljanje liječničkog posla. Donosi dalekosežnu odluku, spakira putnu torbu i nestane. Stiže u samotno planinsko naselje gdje ga nitko ne poznaje. Predstavlja se kao geolog i isprva odsjedne u malom pansionu. Tu upoznaje gostioničarku Kathrin i njezinu sestru Gretu. Ubrzo se nastani u staroj praznoj kolibi, koju počne obnavljati. Je li tu njegova budućnost?

Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lili Gruber), Mark Keller ( dr. Alexander Kahnweiler), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich), Tino Hillebrand (Sebastian Hochstätter)
Scenaristica: Claudia Kaufmann
Redatelj: Felix Herzogenrath
Urednica: Ranka Horvat

Fotografije

Gorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.