SEZONA: 1

EPIZODA: 27

SADRžAJ

Violeta se povjerava Borni, kao i on njoj u vezi svog ljubavnog života. Evi se ne sviđa Bornin odnos s novom profesoricom, pogotovo kada shvati da uživa povlastice na nastavi. No ni ona nije blesava pa pokušava iskoristiti novonastalu situaciju. Borna se ohrabri i odluči povući novi potez u odnosu s profesoricom. Štef i dalje misli da se nešto čudno događa s Krešom i odluči potražiti stručnu pomoć. Osim problema s najmlađim sinom, Štef se uhvatio u koštac s marketinškom kampanjom za kafić koji drži s Franjom. Nikolina održava prvi školski sastanak s roditeljima nakon što je imenovana ravnateljicom. Sastanku prisustvuje i Fedi koji se skoro potuče s prisutnima. Kod kuće se posvađa i s Nikolinom, koja mu u žaru svađe kaže da je on njezina životna sramota. Tereza, Branimir i ekipa spremaju zamku za profesora tjelesnog.

Fotografije

HorvatoviHorvatovi 01Horvatovi 02Horvatovi 03Horvatovi 04Horvatovi 05Horvatovi 06Horvatovi 07Horvatovi 08Horvatovi 09Horvatovi 10Horvatovi 11Horvatovi 12Horvatovi 13Horvatovi 14Horvatovi 15Horvatovi 16Horvatovi 17

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.