Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasa)

SEZONA: 9

EPIZODA: 38

SADRžAJ

Izet je uvjeren da drug Tito od njega očekuje velike stvari: revoluciju, borbu protiv kapitalističkog izrabljivanja. Zbog toga, a naravno u potpuno alkoholiziranom stanju, radi na tome da ga uhite zbog političkog djelovanja. I u tome uspijeva. Boravak u zatvoru ostavio je posljedice na Farukovo psihičko stanje, te mu se ruke ne prestaju tresti. Damir iz etičkih razloga mu ne želi napisati recept za sedativ. Faruk, da bi došao do sedativa, spreman je na sve, čak i angažira glumicu da imitira Barbaru.

Fotografije

Lud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.