poster

Total wipeout

Total Wipeout (2009)

game show, show | Ujedinjeno Kraljevstvo, Argentina

SEZONA: 4

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Dok se u nekim showovima traže nadljudske sposobnosti ili vokalne vještine, 20 natjecatelja u zabavnom okruženju, u Buenos Airesu, natječu se za pozamašnu novčanu nagradu od 10 tisuća funti, a sve što moraju je proći zahtjevne poligone koji se možda na prvu čine jednostavnima, no zapravo traže visoku fizičku spremnost te odličnu ravnotežu.

U epizodama u kojima će zasigurno biti pregršt smijeha kao i urnebesnih padova, natjecatelje i njihove (ne)spretne pokrete komentirat će komičari Goran Vugrinec i Vlatko Štampar.

Goran Vugrinec stand-up komedijom počeo se baviti 2009., nakon radionica u sklopu Park in Zagreb Summer Festivala na popularnom Ribnjaku. Prvi nastup uslijedio je par tjedana kasnije i, kako kaže, prošao je katastrofalno. 'Imao sam tri fore od čega sam dvije loše ispričao, a treću zaboravio. No svidjelo mi se i zagrizao sam pa sam iste godine u listopadu osvojio svoju prvu titulu mjesečnog pobjednika otvorenog mikrofona i počeo nastupati s profićima. Sve ostalo je legenda', smije se Goran koji danas iza sebe ima više od 700 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana.
Kad naraste, veli, želi postati astronaut što mu je krajem 2013. umalo pošlo za rukom u Axe Apollo Space Academy u Orlandu gdje je poslao svoj video s objašnjenjem zašto bi baš on trebao otputovati u svemir. Iako nije prošao, dobro se zabavio.
Goran za sebe kaže da je odličan animator i zafrkant te da se u slobodno vrijeme ozljeđuje vozeći brdski bicikl.
Uz njegovo rame stoji i Vlatko Štampar, arhitekt po struci koji je karijeru započeo s 20 godina, na večerima otvorenog mikrofona u zagrebačkom Purgeraju. Sudjelujući u formiranju zagrebačke stand-up scene, Vlatko se prometnuo u nezaobilazno stand-up ime“na ovim prostorima”. Vlatko već godinama postojano nasmijava posjetitelje zagrebačkog Studija smijeha, a sada će i gledatelje RTL-a, baš kao i njegov kolega Goran.

Fotografije

Total wipeout

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Moja mačka iz pakla (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • Survivor (2022)

    image
    Nakon potrage za kandidatima koji su spremni upustiti se u avanturu života i iskušati vlastite granice izdržljivosti, Nova TV uskoro na male ekrane donosi zabavno...
  • Paparazzo lov (2013)

    image
    Profesionalni paparazzi ovog rijaliti šou programa donose snimke koje su tokom proteklog perioda snimili širom Balkana. Paparazzo lov donosi sve aktuelnosti iz...
  • Brak na neviđeno

    image
    "Brak na neviđeno" je jedinstveni šou program za upoznavanje, u kom učestvuju slobodne žene i muškarci, koji se prijavljuju putem konkursa za bračne partnere, a...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.