SEZONA: 3

EPIZODA: 6 - Swing Vote

SADRžAJ

U velebnoj meki bogatih i slavnih Ray Donovan obavlja prljave poslove za moćnike L. A.-a. U seriji Liev Schriber igra glavni lik čovjeka koji rješava probleme gradskih zvijezda, vrhunskih sportaša i poslovnih mogula. Ova moćna drama započinje kada njegova oca Mickeyja Donovana neočekivano puste iz zatvora, što pokrene niz događaja koji do srži potresu obitelj Donovan. Ray ima dva suradnika: svoju desnu ruku Avija, impozantnog Izraelca, i Lenu, tvrdokornu, šutljivu lezbijku. Ray većinu posla obavlja za najmoćniju pravnu tvrtku u gradu koju vode njegov povjerenik i mentor Ezra Goodman i njegov partner Lee Drexler.
Jedini problemi koje ne može riješiti jesu obiteljski. Rayeva brata Bunchyja zlostavljao je svećenik i sada ne može ostati trijezan, brat Terry predugo je ostao u boksačkom ringu i razvio je Parkinsonovu bolest, a sve ih proganja duh njihove sestrice koja je počinila samoubojstvo kao tinejdžerica. Usto, njegova se žena Abby još privikava na život u predgrađu dok odgaja njihovo dvoje djece, Bridget i Conora.
Za Raya postoji jedan krivac za sve njihove probleme: njihov otac Mickey, gangster iz irske mafije koji nikad nije štitio svoju obitelj. Ali sve se okrene naglavačke kada se Mickey nakon 20 godina zatvora vrati u Los Angeles gladan osvete. Želi novac, novi život i svoje mjesto na čelu obitelji.

Fotografije

Ray DonovanCBSCBSCBSCBSCBSRay Donovan

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Milijarde (2016)

    image
    Složena drama o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Briljantni titan hedge fondova Bobby „Axe“ Axelrod i drski ovjetnik Chuck Rhoades igraju...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Bosch (2014)

    image
    Serija snimljena prema romanima Michaela Connellyja o detektivu Harryju Boschu, veteranu odjela za ubojstva losanđeleske policije. Radnja prati losanđeleskog...
  • Hawaii Five-0 (2010)

    image
    Remake legendarne kriminalističke serije „Hawaii Five-0", emitirane od 1968. do 1980. "Hawaii Five-0" moderna je inačica kultne serije o elitnoj policijskoj...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.