poster

Mentalist

The Mentalist (2012)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 5

EPIZODA: 23

SADRžAJ

Glavni protagonist serije, šarmantni Patrick Jane vraća se na male ekrane. Istražitelj koji u rješavanju zločina koristi visoko razvijene vještine primjećivanja, zaključivanja i umne manipulacije (mentalizam) kako bi pomogao Kalifornijskom istražnom birou (CBI) pri rješavanju složenih kriminalističkih istraga u petoj sezoni bliži se svom zakletom neprijatelju Redu Johnu. Iako je ozloglašen zbog prošlosti, kao bivši medij koji priznaje lažiranje svojih "paranormalnih sposobnosti", i zbog izbjegavanja protokola, Jane je zbog svoje uloge u rješavanju niza teških kriminalističkih slučajeva uvelike cijenjen od strane svojih kolega agenata. Kritičari su seriju nazvali modernom verzijom Sherlocka Holmesa jer glavni lik rješava najsloženije zločine bez razvijenih naučnih metoda kojima se trenutno koriste mnogobrojne krimi-serije. Umjesto forenzičkih metoda, u seriji je prisutna klasična detektivska istraga koju usmjerava predosjećaj, a svaki slučaj riješen je kompleksno i uvjerljivo.

Fotografije

MentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalistMentalist

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.