SEZONA: 4

EPIZODA: 11 - FAMILY BUSINESS

SADRžAJ

Nealov otac James objašnjava kako je kao mlad policajac počeo raditi za sad već mrtvog gangstera Dennisa Flynna. Kad je pokušao prekinuti tu suradnju, Flynn mu je podmetnuo ubojstvo nadređenog policajca. James je ubojstvo priznao jer je netko s jakim policijskim vezama zaprijetio njegovoj ženi, Nealu i Ellen. Povjerovavši da je kriv, Nealova je majka prekinula svaku vezu s njim. Neal i Peter uspijevaju se uvući u mutne poslove Flynnova sina koji se također zove Dennis. Jedan se predstavlja kao proizvođač, a drugi kao kupac lažnog viskija. Uspiju dokazati da je Dennis mlađi ubio Ellen. No Dennisa ubiju u istražnom zatvoru što potvrđuje da i dalje postoji policijska urota. Neal i Peter smišljaju sljedeći korak.
Autor: Jeff Eastin

Fotografije

Zločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelima

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.