Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 7/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - N or M?: Part 1

SADRžAJ

Carter šalje Tommyja na zadatak koji mora obaviti u potpunoj tajnosti, ne odajući ništa čak ni Tuppence. Netko iz sjedišta odaje tajne i Tommy je jedini čovjek kojemu Carter može vjerovati. Britanski znanstvenik Gilbert Worthing, koji je radio na tajnom projektu prototipa nuklearne bombe, nestao je iz vojne baze u Cromeru, zajedno sa svojim izumom. Sve što Tommy zna jest da počinitelj odsjeda u obližnjem konačištu Sans Souci i da je to najvjerojatnije sovjetski superšpijun kodnog imena N... Ili je to M? Tommy mora otputovati u Cromer, prerušen u promatrača ptica, kako bi otkrio tko od gostiju u Sans Souciju ucjenjuje britanski vladu. Stvari se dodatno zakompliciraju kad se ispostavi da ga je Tuppence, ogorčena što je nije uključio u istragu, pretekla i već se sprijateljila s gostima. Tommy i Tuppence moraju naučiti kako ponovno raditi zajedno ako žele identificirati sovjetskog špijuna, spasiti nestalog znanstvenika i otkriti gdje se nalazi nestala bomba prije nego što pola Norfolka bude sravnjeno sa zemljom.

Fotografije

Zajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.