poster

Malo kraljevstvo Bena i Holly

Ben & Holly's Little Kingdom (2009)

komedija, obiteljski, fantazija, animirani | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Pratite pustolovine Holly, mlade vilinske princeze, i njezina najboljeg prijatelja, vilenjaka Bena, u zabavnom i čarobnom svijetu gdje vile i vilenjaci žive uz životinje i kukce, a cvijeće i trava nadvisuju najviše kule!
Holly je mlada vila, princeza koja još uči kako letjeti, a njezine čarolije ne završe uvijek kako bi trebale. Njezin najbolji prijatelj vilenjak Ben nema krila i ne može izvoditi čarolije, no vrlo brzo trči i leti na leđima bubamarca Gastona. Žive u Malom Kraljevstvu, sićušnoj zemlji u kojoj ih cvijeće i trava nadvisuju, a svaki je dan pustolovina. Ben i Holly zabavljaju se dok pomažu bubamarcu Gastonu očistiti njegovu neurednu špilju, putuju u Veliki Svijet sa zubić-vilom dadiljom Šljivom te čak i organiziraju rođendansku zabavu iznenađenja za kralja Čička. Nadajmo se da neće doći do još jedne poplave želea! Pridružite se Benu, Holly i njihovim prijateljima u ovoj uzbudljivoj, očaravajućoj i čarobnoj glazbenoj pustolovini prepunoj igara, pjesama i smijeha.

Fotografije

Malo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i HollyMalo kraljevstvo Bena i Holly

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.