SEZONA: 4

EPIZODA: 21

SADRžAJ

Emily, Hanna i Spencer zabrinute su za Ariju nakon što je vide shrvanu kad dozna novosti o Ezri. Ne znajući što je istina i komu može vjerovati, Aria želi naći odgovore, ne želeći vjerovati da je ovo otkriće istinito. Spencer je zabrinuta za Ariju, ali ni ona nije najbolje. Pokušavajući Tobyju (epizodna gostujuća uloga KEEGAN ALLEN) i svojim roditeljima dokazati da se sama može riješiti ovisnosti, Spencer mora biti vrlo oprezna, jer je jedan pogrešan korak može poslati na liječenje. Može li Spencer doista zauzdati svoju ovisnost ili će je njezina stalna znatiželja odvesti u propast? Za to vrijeme, Paige (epizodna gostujuća uloga LINDSEY SHAW) je dosta Emiliynih tajni i odlučila je tome stati na kraj.

Fotografije

Slatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljivice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.