Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 4.3/10
(3 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - The Secret Adversary: Part 1

SADRžAJ

BBC One ponovno oživljava poznati bračni par Agathe Christie, Tommyja i Tuppence, serijom od šest epizoda u kojoj možemo pratiti njihove dvije nove avanture.
Okosnica ove serije, snimljene 2015., je špijunska priča protkana humorom. Radnja serije smještena je u Veliku Britaniju 1950-ih, koja se polako uzdiže iz pepela netom okončanog rata, ali i ulazi u razdoblje novog hladnog rata. Naši se pčelari iznenada zatiču u svijetu prepunom ubojstava, tajnih agenata i hladnoratovskih urota.
Tuppence je žena koja vidi urotu na svakom koraku i koja se strastveno i s puno žara naglavačke baca u svaku avanturu, odlučna da otkrije istinu bez obzira na posljedice, što užasava njezinog puno razboritijeg supruga Tommyja.
Godina je 1952. Bračni par Tommy i Tuppence susreću u vlaku za Pariz uzrujanu mladu ženu, Jane Finn, koja iznenada nestaje bez traga. Radnja se ponovno seli u Englesku. Tommy se posvećuje pčelarstvu, poslu koji je tek pokrenuo, dok Tuppence puno više od posla brine nestala djevojka. Tijekom njezine istrage susreću se s Tommyjevim ujakom, uvaženim bojnikom Anthonyjem Carterom. Ispostavi se da je Jane Finn prenosila tajnu snimku uz pomoć koje bi se mogao otkriti identitet glasovitog sovjetskog ubojice poznatog kao g. Brown. Carter je uvjeren da će on uskoro napasti i to u Velikoj Britaniji. Isto tako vjeruje da su Jane oteli Brownovi suradnici - ostaje mu samo nada da je sakrila snimku prije nego što su je se dočepali. Usprkos Carterovim pokušajima da ih drži podalje od svega, Tommy i Tuppence ubrzo se infiltriraju u Brownovu bandu u nadi da će tako pronaći Jane Finn i snimku te spriječiti novi Brownov napad.

Fotografije

Zajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločinaZajedno protiv zločina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.