poster

Remek-djelo ili zlodjelo: Tajanstveni stari majstor: A Mystery Old Master

Fake or Fortune? (2010)

dokumentarni, reality show | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 4

EPIZODA: 3 - A Mystery Old Master

SADRžAJ

U ovoj epizodi očekuje nas dvostruka zagonetka, intrigantna potraga za počiniteljem. U prekrasnoj crkvi u središtu Lancashirea već dvjesto godina visi slika talijanskog starog majstora iz 16. stoljeća. Najstarija je to i najveća slika kojom se ekipa emisije bavila. Članovi crkvene zajednice zamolili su ih da im pomognu riješiti zagonetku koja ih sve muči. Tko je naslikao tu golemu sliku i kako je pronašla svoj put do crkve koju su nekoć pohodile slavne sestre Brontë?
U rješavanju slučaja ekipa će se poslužiti najinovativnijim znanstvenim testovima i pokrenuti vrlo ambiciozan projekt restauracije kako bi se skinula stoljećima nataložena prljavština. Ono što će otkriti, Philipa i Fionu odvest će na iznenađujuće i uzbudljivo putovanje u Veneciju, do radova majstora kao što su Tizian i Tintoretto, pa sve do važnog otkrića.

Fotografije

Remek-djelo ili zlodjelo: Tajanstveni stari majstorRemek-djelo ili zlodjelo: Tajanstveni stari majstorRemek-djelo ili zlodjelo: Tajanstveni stari majstorRemek-djelo ili zlodjelo: Tajanstveni stari majstorRemek-djelo ili zlodjelo: Tajanstveni stari majstorRemek-djelo ili zlodjelo: Tajanstveni stari majstorRemek-djelo ili zlodjelo: Tajanstveni stari majstor

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.