SEZONA: 1

EPIZODA: 22

SADRžAJ

RTL na male ekrane donosi "Sudnicu" - svjetski uspješan format koji će zadovoljiti apetite širokog gledateljstva najzanimljivijim primjerima iz domaće sudske prakse! Teško je i naslutiti kakvi se sve slučajevi iz grane obiteljskog prava skrivaju na policama sudskih arhiva: najbizarniji oblici bračnih nevjera, nesmiljene borbe za skrbništvo nad djecom, borba za naslijeđe nekad idiličnih parova, samo su neke od tema koje obrađuje "Sudnica". Uloge boraca za svoja prava dodijeljene su "običnim" ljudima bez glumačkog iskustva, dok će slučajeve voditi osobe iz pravne struke, što emisiji daje dodatnu uvjerljivost. Sudnicom uvjerljivo vlada sudac Ivan Gajski - markantan muškarac velikog iskustva, strpljiv, staložen i prije svega pravedan. Spreman je donijeti odluku koja ne oduševljava njegovu okolinu, a u tome je odlučan i nepokolebljiv. Optužba i obrana u rukama su fantastičnih odvjetnika: Barbare Gabrić i Matije Jurlina. Barbara Gabrić mlada je i atraktivna odvjetnica u usponu karijere i za svoju se stranku bori s puno žara, a nerijetko preokrene tijek suđenja iznošenjem novih informacija za trajanja samog procesa. Matija Jurlin, pak, ispunjava show svojom neiscrpnom energijom. Taj odlučni odvjetnik ne preže ni pred čim kako bi dokazao i potkrijepio tvrdnje svoje stranke pa su mu verbalna prepucavanja i nadmudrivanja s odvjetnicom Gabrić poseban izazov. Od svjedoka suprotne strane ponekad u zadnji tren izvlači informacije korisne za svog klijenta.
Mislite li da se na prašnjavim policama sudskih arhiva skriva pregršt dosadnih slučajeva i nebitnih informacija? Sada se imate priliku uvjeriti u suprotno! Baš u tim arhivima nalazi se mnoštvo zanimljivih i stvarnih situacija koje pokazuju najbizarnije, najsmješnije i najluckastije događaje iz polja vječnog istraživanja, nerazumijevanja i filozofiranja - polja međuljudskih odnosa. Njima se bave filozofi, psiholozi, psihijatri, ali i pravnici.
Dodatnu zanimljivost ovom showu daje i činjenica da su sudovi vječna tema rasprava, nezadovoljstva i buntovništva u Hrvatskoj. A sada će se neke od zanimljivih i spornih rasprava odvijati upravo pred vašim očima. Ako ste ljubitelj odvjetničkih serija ili se spremate postati pravnik, ovo će biti pravi užitak za vas. Imate li istančan smisao za pravo i pravdu, možda jednostavno želite iz tuđih primjera izvući pouke i primijeniti ih u vlastitom životu ili se samo želite urnebesno dobro zabaviti i nasmijati, ovaj je show smišljen upravo za vas. Očekujte suze radosnice oduševljenih pobjednika i žalosna lica očajnih i shrvanih gubitnika. Sudskim presudama prisustvovat će najveći auditorij, onaj televizijski, a javnost će sama moći odlučiti o pravednosti odluka. Tajanstvene, problematične i diskutabilne odluke sudova prvi će put biti dostupne javnosti da o njima sudi!

TRAJANJE: 45 min

Fotografije

Sudnica

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.