SEZONA: 4

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Četvrta sezona ZLOČINACA U ODIJELIMA nastavlja se ondje gdje je treća sezona završila: napetim trenutkom kad Neal Caffrey (Matt Bomer) bježi pred policijom. Nekoć varalica, a sad savjetnik FBI-a, prerezao je lokator i pobjegao uoči saslušanja za pomilovanje te time prekinuo svoje neobično partnerstvo s Peterom Burkeom (Tim DeKay). Hoće li to zauvijek promijeniti njihovo prijateljstvo?

U prvoj epizodi četvrte sezone, snimanoj u Puerto Ricu, Neal i njegov partner Mozzie (Willie Garson) nemaju pojma da ih Peter pokušava naći prije nego što na njihov rajski otok ne sleti nemilosrdni agent (Mekhi Phifer) koji je bjegunce spreman vratiti pod svaku cijenu. U ovoj sezoni prvi je put ugrožena Peterova besprijekorna karijera. Prijete mu probacija i mogući premještaj. Isto tako, priča se prvi put bavi prošlošću Nealove obitelji i otkriva što je Neala navelo da postane varalica. U ZLOČINCIMA U ODIJELIMA gledamo i Tiffani Thiessen, Sharifa Atkinsa, Marshu Thomason i Hilarie Burton.

U ovoj sezoni također se pojavljuju Judith Ivey (Will i Grace), Mia Maestro (Alias), Laura Vandervoot (Smallville), Michael Weston (Dr. House), James Redhorn (Dan nezavisnosti), Treat Williams (Everwood), Brett Cullen (Ghost Rider), Perrey Reeves (Holivudska škvadra), Gloria Votsis (Hawaii 5-0), Laurie Williams (Rođeni policajci) i Victor Webster (Castle).

Autor i glavni producent ZLOČINACA U ODIJELIMA je Jeff Eastin, a producenti su i Mark Goffman i Jeff King.

Serija je postala svjetski hit koji se sad emitira u više od trideset zemalja, među kojima su: Australija, Brazil, Kanada, Danska, Francuska, Njemačka, Grčka, Hong Kong, Indija, Italija, Maroko, Rusija, Španjolska, Švedska, Ujedinjeni Arapski Emirati i Velika Britanija.
---

1. epizoda:

Neal i Mozzie su pobjegli. FBI-u šest tjedana nije pošlo za rukom da ih nađe pa im sad u trag pokušava ući agent Kyle Collins (Mekhi Phifer) koji rješava slučajeve povezane s inozemstvom. Peter napokon uspijeva razgovarati s Nealom. Na temelju pozadinskih zvukova, on, Jones i Diana zaključe da se Neal nalazi na Zelenortskim otocima. Peter odlazi za njim u nadi da će preduhitriti Collinsa. Nažalost, nakon što je otišao, Collins u njegovu domu nalazi kartu sa zaokruženom Zelenortskom Republikom. Collins i Peter sastanu se u kafiću. Collins spominje nagradu od 500.000 dolara onomu koji dovede Neala, ali namjerno ne napominje treba li Neal pritom biti živ. Neal, Mozzie i Peter traže pomoć kako bi se izvukli iz te situacije. Peter i Mozzie obraćaju se starom Mozziejevu prijatelju, a Neal odlazi najbogatijem čovjeku na otoku, povučenom Dobbsu (Gregg Henry)...

Fotografije

Zločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelima

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.