Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 126

SADRžAJ

Jesús pripremi romantičnu večeru za Almu. Elías vodi Valentinu u zabavni park te pozove i Patriciju. Verónica se naljuti i naredi Elíasu da ne dopusti da Patricia prilazi malenoj, inače je neće više vidjeti. Domitila kaže Rogeliju da daje ostavku jer ne podnosi Verónicino ponašanje, a on je mogli da ne ode. Kaže Verónici da Domitila ostaje jer on tako želi. Patricia pita Elíasa zašto trpi Verónicu, a on kaže da se jako promijenila otkad ju je Jesús odbio. On nju pita zašto trpi Rogelija, a ona kaže da je to zbog ljubavi. Vero se jako naljuti zbog Domi i odlazi spavati u Valentininu sobu. Rogelio nazove Patriciju. Elías joj kaže da se javi. Ona kaže da ne može jer ni sama ne zna što osjeća. Oproste se i poljube. Jesús kaže Almi da će opet živjeti s njom, a ona kaže da se večeras posebno osjeća.

Fotografije

Kad srce kaže da 01Kad srce kaže da 02Kad srce kaže da 03Kad srce kaže da 04Kad srce kaže da 05Kad srce kaže da 06Kad srce kaže da 07Kad srce kaže da 08Kad srce kaže da 09Kad srce kaže da 10Kad srce kaže da 11Kad srce kaže da 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.