SEZONA: 4

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Zbog svojeg pokušaja da zaštiti mamu, Hanna se nađe u nevolji s policijom. Mora štošta pojasniti roditeljima i policiji, nakon što su je uhvatili s nečim što ne bi smjela imati. Mona ostalim Lažljivicama izlane Spencerinu tajnu... zbog toga se sve djevojke u grupi uvrijede. Emily pokušava pomoći Hanni, ali dobiva samo to da A. mijenja planove. Aria pomaže prijatelju svojeg brata Mikea (epizodna gostujuća uloga Cody Allen Christian), koji o njoj stječe pogrešan dojam. Za to vrijeme, Shana (epizodna gostujuća uloga Aeriel Miranda) se pojavljuje na najneobičnijim mjestima, a Spencerina istraga tko se nalazi s druge strane Alina tajnog telefonskog broja dovodi nju i Tobyja (epizodna gostujuća uloga Keegan Allen) u gradić Ravenswood, mjesto kakvo nikada nisu vidjeli.

Fotografije

Slatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljivice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.