SEZONA: 2

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Bear Grylls vam pokazuje kako se izvući živ iz jednog od najvrućih, najpustijih i najsuših mjesta na zemlji, Namibije. Kreće od zloglasne Obale kostura, smrtonosnih 1400 km koji su odnijeli tisuće života i uništili tisuće brodova. Dehidracija predstavlja najveći rizik. Uz goleme temperature i bez ijedne kapi pitke vode na obali, Bear izrađuje solarni desalinizator kako bi došao do nešto pitke vode koja je nužna za preživljavanje u tim uvjetima. U paklenoj pustinji Namib nailazi na afričku siktajuću ljuticu, jednu od najsmrtonosnijih afričkih zmija. No i dalje je pitanje vode najveći problem. Kako rijeke teku 4,5 metara ispod zemlje, a voda je slana, Bear pronalazi biljke koje vam mogu spasiti život. Susreće se i sa stručnjacima za preživljavanje u pustinji, plemenom San. Oni mu otkrivaju tajne dobivanja vode te vode Beara u lov na dikobraze.

Fotografije

Čovjek protiv divljineČovjek protiv divljineČovjek protiv divljineČovjek protiv divljineČovjek protiv divljineČovjek protiv divljineČovjek protiv divljine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.