Ocjena korisnika: 8.4/10
(7 glasova)

SEZONA: 2

EPIZODA: 10 - NISAM JA TE SREĆE

SADRžAJ

U stanu Kosmičkih velika je strka. Svi se spremaju nekud otići. Neno na pjevački angažman u toplice, u pratnji Bibe i Ruže, a Dudo s Bajsovom nećakinjom Bety u posao oko nove mesnice. Marko u sve to ne vjeruje, premda će u jednom trenutku ostati sam. I mada mu to u početku odgovara, čežnja za društvom odvest će ga najprije u Bertijev kafić, a zatim će mu se pridružiti susjed Bajs i kolega s posla, Cindrić. U stanu u kojem je sve više gostiju, uskoro će postati tijesno, jer iznenada se vraćaju i ostali članovi obitelji.
Gost ove epizode je Žarko Potočnjak.

Fotografije

Odmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio si

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.