SEZONA: 3

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Čudni su putevi pravde.
Detektiv Vic Mackey (Michael Chiklis) vođa je udarnog tima specijalnog policijskog odreda policije Los Angelesa. U timu, koji se koristi nedozvoljenim metodama hvatanja kriminalaca i osiguranja reda na ulicama, osim Mackeya, nalaze se Shane Vendrell (Walton Goggins), Curtis Lemansky (Kenneth Johnson) i Ronnie Gardocki (David Rees Snell). No ekipa koja je u postupcima totalno nekonvencionalna, ima još jednu slabost: nakon svake pljačke ili zapljene droge, dio plijena ostave sebi. Podmetanje dokaza ili iznuđivanje priznanja - ovim detektivima nije strano. No nije uvijek jednostavno profitirati, ostati neokrznut i izvući se neotkriven.
Inspiriran skandalom u policiji Los Angelesa koji se dogodio krajem 90-ih, kada je više od 70 policajaca bilo povezano s policijskim odjelom izvan kontrole - Rampart CRASH divizijom, te bilo optuženo za neki oblik nepoštivanja zakona, Shawn Ryan jer kreirao priču prema kojoj je snimljena hvaljena serija za Fox Televison Studio i Sony Pictures Television. Glavne uloge pripale su Michaelu Chiklisu kao Vicu Mackeyu, Waltonu Gogginsu kao Shaneu Vendrellu, Kennethu Johnsonu kao Curtisu Lemanskyju i Davidu Reesu Snellu kao Ronnieju Gardockom, ali tu su i Michael Jace kao Julien Lowe, Benito Martinez kao David Aceveda, Cathy Cahlin Ryan kao Corrine Mackey, Glenn Close kao Monica Rawling, Catherine Dent kao Danielle Sofer te C.C. H. Pounder kao Claudette Whyms.
Slavna dramska serija, koja je u sedam sezona ostavila neizbrisiv trag u žanru policijske drame, iako usredotočena na zbivanja oko policijskih slučajeva i neposluha, uvodi nas i u niz podtema i podzapleta poput političkih ambicija kapetana Davida Acevede, Mackeyeve borbe da održi brak te da se ujedno brine za svoje dvoje autistične djece te buntovnu kći, Dannynog majčinstva, Vendrellovog burnog novog braka, Claudettine borbe s bolešću i Julienove borbe s priznanjem vlastite seksualnosti. Svoju odličnost serija je potvrdila i osvajanjem niza nagrada i nominacija, uključujući Zlatni globus i AFI za najbolju seriju, dok je Michael Chiklis osvojio Primetime Emmy i Zlatni globus za najboljeg glumca.

Fotografije

Na rubu zakonaNa rubu zakonaNa rubu zakonaNa rubu zakonaNa rubu zakonaNa rubu zakonaNa rubu zakona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.