SEZONA: 3

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Gledamo nove nastavke kriminalističke drame Sally Wainwright koja istražuje osobne i profesionalne živote dviju detektivki. Iskrena, snažna i vjerodostojna, serija "Scott i Bailey" daje svježe viđenje kriminalističke drame.
Rachel Bailey i Janet Scott detektivke su u uglednom Odjelu za istrage ubojstva mančesterske policije. Rachel je energična, impulzivna i smjela, a Janet diskretna, pouzdana, diplomatična i promišljena, s ironičnim smislom za humor, pa se ona i Rachel savršeno dopunjavaju.
U svakom nastavku Rachel i Janet vode izazovne i emocionalno zahtjevne istrage teških zločina i bave se svojim kompliciranim privatnim životima.
Nakon ubojstva Rachelinog bivšeg dečka Nicka Savagea u drugoj sezoni, u trećoj sezoni otkrivamo kako je Rachel napokon uspjela dokazati svoju nevinost i zadržati posao. Ona je sad u braku s novim dečkom Seanom. Ali jesu li razlozi za udaju bili oni pravi? Tu je i dodatni stres povratka majke koja ju je napustila dok je bila dijete.
Janet se ne uspijeva pomiriti s mužem Adrianom i odluče se rastati, ali kako će Janet podnijeti kad Adrian nađe drugu?
Serija prvi put prati istu kriminalističku priču u osam nastavaka. Nicola Walker (Last Tango in Halifax, Obavještajci) gostuje u priči o ubojstvu i obmani koja će natjerati Scott, Bailey i kolege do ispitaju svoje granice.
Prema ideji Suranne Jones i Sally Lindsay

1. epizoda

Došavši na poziv u dom starijeg para koji nitko dugo nije vidio, Janet otkriva odsječenu glavu Eunice Bevan u podnožju stuba, tijelo na vrhu, a muža Joea u krevetu, tako slabog da jedva govori. Privatno Janet prodaje kuću nakon što je shvatila da je njezin brak s Adeom uistinu gotov, a tri mjeseca nakon udaje za prometnog policajca Seana, Rachel počinje osjećati nezadovoljstvo.

Fotografije

Scott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i BaileyScott i Bailey 05Scott i Bailey 06Scott i Bailey 07Scott i Bailey 08Scott i Bailey 09Scott i Bailey 10Scott i Bailey 11Scott i Bailey 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.