SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Punishment in Panama

SADRžAJ

U godini u kojoj je proslavila prikazivanje 11. sezone dugovječna Discoveryjeva reality serija "Goli i prestrašeni" stiže i na RTL kanale! U svakoj epizodi gledatelji će vidjeti natjecatelje, muškarca i ženu koji se prvi put vide, koji dobiju zadatak da 21 dan prežive u divljini. No to nije sve. Oni to moraju napraviti goli! Kada stigne u divljinu par mora izgraditi sklonište, pronaći vodu i hranu, ali kao da to nije teško samo po sebi! Bez odjeće zadaci su još teži. Jedino što mogu ponijeti iz civilizacije je po jedan predmet koji misle da im može koristiti, poput mačete ili nečega čime mogu zapaliti vatru. Iznimnu popularnost realityja pokazuju brojke gledatelja uz male ekrane. Kada je Discovery objavio da „Goli i prestrašeni“ privlači najviše oglašivača te da je program broj jedan o preživljavanju, jasno je bilo da Discovery ima hit-serijal. Čak su ga neki kritičari proglasili najboljim reality showom na televiziji, koji, doduše, preuzima nešto od drugih reality emisija, poput besramnosti (golišavi kandidati), ali istovremeno kombinirajući druge elemente koji ga čine posebnim, kao što je veličanje ljudske upornosti i snage, što je nešto što emisija shvaća vrlo ozbiljno.

Fotografije

Goli i prestrašeniGoli i prestrašeniGoli i prestrašeniGoli i prestrašeniGoli i prestrašeniGoli i prestrašeniGoli i prestrašeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Legende iz divljine (2020)

    image
    Vodič kroz divljinu Damian Duffy i fotograf Matt Hoffman zalaze u neka od najopasnijih područja kako bi pronašli odgovore u vezi s najzanimljivijim tajnama prirode.
  • Izvući živu glavu s Bearom Gryllsom (2013)

    image
    Deset ekipa od po dvoje običnih Amerikanaca pridružuje se stručnjaku za preživljavanje na putovanju preko opasnog i raznolikog terena Novog Zelanda, a na kraju...
  • Where to I Do? (2018)

    image
    Tommy Smyth helps engaged couples find the wedding venue of their dreams.
  • Posljednji divovi: divlje ribe (2022)

    image
    Sa svojim timom Cyril se upušta u opasnu misiju spašavanja posljednje divovske ribe na Zemlji.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.