EPIZODA: 37

SADRžAJ

Otok Mljet nalazi se u južnodalmatinskoj otočnoj skupini, odvojen od poluotoka Pelješca Mljetskim kanalom. Smatra se najpošumljenijim i najzelenijim hrvatskim otokom, čiji je zapadni dio zaštićen kao prvi jadranski nacionalni park, a istočni dio kao rezervat prirodnih rijetkosti. Posebnost NP Mljet su i dva slana jezera, te bogata kulturno-povijesna baština, od benediktinskog samostana iz 12. stoljeća, podmorske arheologije, pa sve do ranokršćanske bazilike, rimske palače i termi.
Naratorica: Paula Jusić

Scenarist:
Producent: Paula Jusić

Fotografije

Bajkovita Hrvatska: NP MljetBajkovita Hrvatska: NP MljetBajkovita Hrvatska: NP MljetBajkovita Hrvatska: NP MljetBajkovita Hrvatska: NP MljetBajkovita Hrvatska: NP MljetBajkovita Hrvatska: NP Mljet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
  • Zapis

    image
    Ova emisija predstavlja svojevrsnu razglednicu Crne Gore. Autor i voditelj Miomir Maroš, ideje za emisiju dobija od gledalaca koji žele da predstave svoje krajeve...
  • Police Interceptors (2008)

    image
    Documentary series following the police intercept teams of Great Britain.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.